Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st February 2008, 18:43
dorgan dorgan is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default writeconf.php NOT Running??

Doesnt seem to get run. Is there a way i can check to make sure it is able to run properly?

I fi run it as root I get the expected output however if i make changes to users say adding a new user then wait 20 minutes and try to login to email it doesnt run but then i run that script as root and it updates the user and then i can login.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd February 2008, 11:12
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,771
Thanks: 821
Thanked 5,331 Times in 4,183 Posts
Default

Maybe the daemon process that executes the script has dies. Please run:

/etc/init.d/ispconfig_server restart
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd February 2008, 17:21
dorgan dorgan is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Seems all my problems were connected...writeconf.php was running however it couldnt write the sigfiles due to a permissions issue on the wolder, once I corrected that all seems well.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fedora 4 TPS mail problem Hagforce HOWTO-Related Questions 13 10th February 2010 18:23
Problem with Starting FreeNX. Followed Guide. Centos. Dont think GNOME is running. crewxp Server Operation 5 21st February 2008 03:07
Can't do it. Mono-Project BullyWug Installation/Configuration 6 15th April 2007 11:27
install Net::DNS chrno Installation/Configuration 4 5th September 2006 17:01
WARNING: services not running MicCo Installation/Configuration 31 4th September 2006 12:16


All times are GMT +2. The time now is 05:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.