Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 30th November 2007, 14:44
Brian Donahue Brian Donahue is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Network problem moving system disk from development system to production system

I have built a working server disk using Fedora 8 that I would like to move from a development system to a production system that has identical hardware. When booting the dev system disk in the new hardware, networking fails because the system is looking for the MAC address of the development system, not the MAC address found in the production system.

Is there a HOWTO somewhere that describes the process of migrating a disk from one system to another, or a description of the where/how ifconfig is called during the startup process?

Thanks in advance,
donahub
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 30th November 2007, 15:16
o.meyer o.meyer is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 167
Thanks: 2
Thanked 24 Times in 23 Posts
Default

Hi Brian,

have a look at

/etc/sysconfig/networking/devices/

and

/etc/sysconfig/networking/profiles/default/


Best regards,

Olli
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to o.meyer For This Useful Post:
Brian Donahue (30th November 2007)
  #3  
Old 30th November 2007, 16:28
Brian Donahue Brian Donahue is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Smile

Thanks, Olli.
Got it figured out now. Works like a champ.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Proftpd + MySQL virtual users, can't connect geekman HOWTO-Related Questions 28 27th September 2010 18:03
Problem installing on production system sapien Installation/Configuration 4 6th April 2006 10:54
Perfect Xen 3.0 setup for Debian gurneyzap HOWTO-Related Questions 4 26th March 2006 11:30


All times are GMT +2. The time now is 03:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.