Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10th October 2007, 16:21
ruok191 ruok191 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs up Outlook express can't receive mail from Postfix

Hi,everybody

I have a big problem at the moment. My CentOs server has postfix/2.4.5 installed and properly running.

main.cf config file;
..
..

#home_mailbox= Mailbox
mail_spool_directory = /var/spool/mail

....

I found that outlook express can receive and send mail properly.

----------------------------------------------------------------------------
But now, I currently have postfix setup to deliver
messages to a users home directory as below :-

main.cf config file;
..
..
home_mailbox= Mailbox
mail_spool_directory = /home
..
..


but found that Outlook express can't receive mail, but it can send mail as usual .

Could you pls help me to find out solution to solve this problem .


Thanks and Great appreciated.

Somsak.(Thailand)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th October 2007, 17:29
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
Default

Simply undo your changes in your main.cf and restart Postfix.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix-tls sasl2 mysql courier-authmysql gabrix Server Operation 4 12th January 2007 22:09
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
Verify email setup meekish Installation/Configuration 28 27th October 2006 15:36
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 12:16
Outlook 2003 with Postfix loses Mail Quietly lost connection after AUTH Nerd4Rent Server Operation 1 27th June 2006 12:26


All times are GMT +2. The time now is 22:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.