#1  
Old 29th November 2005, 05:50
lhatle lhatle is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Stalling out?

Mandrake 10.0 Power pack gets to this stage and stalls out. Any idea why?

I also am installing on a Trustix system and have not had this problem on it.

See attachment of screen pic. could not get the text to paste in here.
Attached Images
 
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th November 2005, 09:47
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

I've never seen this behaviour before...

BTW, I'm going to publish a Mandriva 2006 tutorial in the next few days, maybe it's interesting for you.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 29th November 2005, 16:56
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Smile

Quote:
Originally Posted by falko
BTW, I'm going to publish a Mandriva 2006 tutorial in the next few days, maybe it's interesting for you.
Finished! http://www.howtoforge.com/perfect_setup_mandriva_2006
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #4  
Old 30th November 2005, 00:13
lhatle lhatle is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ok

Thank will look into it tonight and see what needs to be changed.
Reply With Quote
  #5  
Old 30th November 2005, 03:56
kwickcut kwickcut is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: nj usa
Posts: 223
Thanks: 14
Thanked 11 Times in 10 Posts
Default

Question i have gotten to the first question to select the language type. i select #2 en and hit enter then i get this message


With the system installation, some system files are replaced where ajusted were made. This can lead to loss of entries in the httpd.conf, named.conf as well as in the sendmail configuration.

do you want to continue with the installation? [y/n]

i selected y and the it took me to [root@localhost install_ispconfig]#


has anyone had this happen and what can i do to correct this thanks



kwick
Reply With Quote
  #6  
Old 30th November 2005, 06:18
kwickcut kwickcut is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: nj usa
Posts: 223
Thanks: 14
Thanked 11 Times in 10 Posts
Default

ok i have gotten past the first problem now i have another i have tryed 3 times and get the same error..


########installation############

Error: Mysql in not running! please start your Mysql database and run ispconfig setup again.


now i checked the sql before i started and it was running. now i also checked it after and it was running also.



kwick
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.