Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23rd June 2007, 01:05
TheMaximumWeasel TheMaximumWeasel is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 28
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default only allowing connections to a directory over https

I have a website in ispconfig and in co-domains I have it forward a subdomain to a directory. Is it possible to have ISPConfig set it so when people go to that directory it automatically sends them to https so no one can access the files in that directory over http?

Max
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd June 2007, 22:04
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,736 Times in 2,571 Posts
Default

Take a look here: http://www.howtoforge.com/forums/sho...ite+http+https
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 23rd June 2007, 22:25
TheMaximumWeasel TheMaximumWeasel is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 28
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That doesn't work that for switching to https on a whole domain I want it just on a directory.

Max
Reply With Quote
  #4  
Old 24th June 2007, 20:01
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,736 Times in 2,571 Posts
Default

I think you have to modify the rewrite rule just a little bit.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 25th June 2007, 06:51
TheMaximumWeasel TheMaximumWeasel is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 28
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I cant seem to figure it out.

Max
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
directories in /home/admispconfig/ispconfig renamed? Spudchat General 10 12th April 2007 19:37
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17
Debian3.1 | PHP Binary planet_fox Installation/Configuration 2 26th September 2006 00:52
Mysterious Install Problem tgansert Installation/Configuration 5 9th May 2006 15:35
Update to 2.2.0 question brianetilley Installation/Configuration 10 4th March 2006 17:02


All times are GMT +2. The time now is 11:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.