Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th June 2007, 20:26
ris516 ris516 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't View PHP web pages

First, I'm a complete newbie to both LINUX and ISPConfig learning as I go by books and forums like this one (great, I might add). I am completely self-taught and the extent of my programming experience is writing PHP scripts for my web sites (again learned through books and tutorials).

I have installed the LAMP System With Fedora Core 6 according to your "How to" . I then installed ISPConfig 2.2.13 according to the instructions. After installation, I rebooted, accessed ISPconfig and set up a test reseller account with a client and web site according to the manual's instructions. My problem is that I can't view view pages that contain content generated by PHP scripts. I activated PHP scripts and PHP Safe Mode for the web site when I created it. As a test I created a phpinfo file and all I got was a blank screen.

Can you possibly give me an idea what I'm doing wrong?

Thanks for your patience.
Bob
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th June 2007, 13:06
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,395
Thanks: 833
Thanked 5,490 Times in 4,322 Posts
Default

Did you put the php script in the correct directory, e.g. /var/www/www.yourdomain.com/web/ and did you access this website through the domain and not trough a IP address or some kind of redirect?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 17th June 2007, 14:15
ris516 ris516 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wow! Many thanks for your very quick reply and your help.

Yes. Everything appears to be correct. I have been working my way through the ISPConfig User Manual and except for the PHP issue everything else seems to be OK. I have since re-enabled PHP globally just so that I can continue to work on my site and PHP works just fine so I guess I may have done something wrong while installing ISPConfig or setting up the web site.

Last edited by ris516; 17th June 2007 at 14:23.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freebsd 6.1 support misterm Installation/Configuration 10 9th April 2009 09:29
Slightly Confused (DNS & Server Help) JohnnyBGoode Installation/Configuration 26 14th August 2007 09:54
Apache2 Freezes celtic Server Operation 31 28th May 2007 17:18
Downgrade php5 to php4.4.2 llizards Installation/Configuration 4 13th March 2006 23:58


All times are GMT +2. The time now is 08:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.