Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 1st June 2007, 15:53
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,034
Thanks: 265
Thanked 152 Times in 132 Posts
Default BUG: Forward email?

Not sure if it's a bug, or me doing something wrong.
However, I've tested this on two Debian Edge servers with ISPconfig 2.2.13 on it.

When I enter an email address in the "Forward" option in the "ISPconfig's User & Email > Advanced Settings" option, the email does not get forwarded.

The email address used to forward to is on the same server, but not the same domain.

Again. I'm not sure if this is a bug, or me doing something wrong.
__________________
Never execute code written on a Friday or a Monday.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st June 2007, 16:21
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 212
Thanked 648 Times in 294 Posts
Default It's not a bug

Hi Edge,

To verify if it is a bug or not, I did the test with "keep copy" enabled and also without "keep copy".
I must say that the forward function is working as it should.
For this reason, my conclusion is that it is not a bug.

Please make the settings again and press "Save" when you get back on the basic tab of the website.
Maybe that helps...
__________________
Hans

MrHostman | Master in managed hosting

Last edited by Hans; 1st June 2007 at 16:24.
Reply With Quote
  #3  
Old 1st June 2007, 16:44
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,034
Thanks: 265
Thanked 152 Times in 132 Posts
Default

When (for me) the forwarded email address used is not on the server it's working fine, but when I use an email address that is on the same server, it's for some reason not working here.
__________________
Never execute code written on a Friday or a Monday.
Reply With Quote
  #4  
Old 1st June 2007, 16:49
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,034
Thanks: 265
Thanked 152 Times in 132 Posts
Default

Okay... It was an: ID TEN T error I guess, as all is working fine now
__________________
Never execute code written on a Friday or a Monday.

Last edited by edge; 1st June 2007 at 16:58.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
All email forward to different address zaqavis HOWTO-Related Questions 3 24th November 2006 16:04
Email Forward Issue with ISPConfig 2.2.6 Rocky Installation/Configuration 2 12th October 2006 16:04
How to set a rule to forward email to perl script ametade General 2 4th September 2006 19:22
Help forward root email to me domino Technical 10 2nd May 2006 15:01
email forwarding locally consumes all resources rdells General 20 1st May 2006 19:43


All times are GMT +2. The time now is 16:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.