Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26th April 2007, 10:56
PermaNoob PermaNoob is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 194
Thanks: 12
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default Server Side Includes don't work

I've activated ssi for the site, saved rechecked it, even rebooted it, but can't get them to work.

I've tried different variations of this line:

<!--#include virtual="/_menu.html" -->

including using the full domain. Am I making a mistake in it or is there somthing more I have to do to get ssi working with ISPconfig?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th April 2007, 11:27
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,022
Thanks: 840
Thanked 5,653 Times in 4,462 Posts
Default

Is the apache module "mod_include" installed and activated in your apache server?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 28th April 2007, 14:32
PermaNoob PermaNoob is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 194
Thanks: 12
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Is there an easy way to check?
Reply With Quote
  #4  
Old 29th April 2007, 21:18
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,752 Times in 2,582 Posts
Default

Take a look at your Apache configuration.
Which distribution do you use?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 29th April 2007, 21:30
PermaNoob PermaNoob is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 194
Thanks: 12
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

I don't know.

I just ordered a hetzner server in December with debian 4.0 min and hired you guys to set it up with ISPconfig.
Reply With Quote
  #6  
Old 30th April 2007, 15:49
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,752 Times in 2,582 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by PermaNoob
I just ordered a hetzner server in December with debian 4.0 min
Then your distribution is Debian 4.0.
What's the output of
Code:
ls -la /etc/apache2/mods-available
and
Code:
ls -la /etc/apache2/mods-enabled
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 06:35
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 13:19
Problems with Postfix Mysql Courier PatrickAdrichem Installation/Configuration 3 13th April 2007 16:44
Email - Ueb-Miau mazhar Installation/Configuration 5 21st December 2005 11:01
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 03:30


All times are GMT +2. The time now is 19:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.