Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 22nd March 2007, 20:15
Hagforce Hagforce is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 210
Thanks: 37
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Round Cube webmail with ISPConfig

Hello

I`m running ISPConfig on my server.
Some people have problems logging in to uebimiau at port 81.
So I added webmail.domain.com in ISPConfig an put a Round Cube install there.
I followed the install guide but all I get is a blanck page...

Anyone got experiense in installing Round Cube on a ISPConfig installation?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd March 2007, 20:58
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,259
Thanks: 215
Thanked 648 Times in 294 Posts
Default

Have a look here:
http://www.howtoforge.com/forums/sho...e+blank+screen
__________________
Hans

MrHostman | Master in managed hosting
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd March 2007, 21:16
Hagforce Hagforce is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 210
Thanks: 37
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Thank you Hans.

But I don`t even get in to the login page.... I get nothing.

The mysql database is working, and the tables is there.

Reply With Quote
  #4  
Old 22nd March 2007, 21:22
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,259
Thanks: 215
Thanked 648 Times in 294 Posts
Default

Check if there is still a .htaccess file within your RoundCube's webX/web

It is not visible, so remove it with the command:

rm .htaccess

And try again to login.

If you use the Maildir format, make sure it enabled on your server!
__________________
Hans

MrHostman | Master in managed hosting

Last edited by Hans; 22nd March 2007 at 21:25.
Reply With Quote
  #5  
Old 22nd March 2007, 21:25
Hagforce Hagforce is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 210
Thanks: 37
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Nope, I deleted that one.

I also tried to delete it all, and did it over again (including the sql db) but just the same.
Reply With Quote
  #6  
Old 22nd March 2007, 21:29
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,259
Thanks: 215
Thanked 648 Times in 294 Posts
Default

Did you enable php Safe mode for that web?
If so, turn it off and try again...
__________________
Hans

MrHostman | Master in managed hosting
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to uninstall Round Cube that ISPConfig is using ProgressiveBastion Installation/Configuration 7 21st March 2012 16:46
RoundCube Webmail On Your ISPConfig Server Within 10 Easy Steps SoMBS HOWTO-Related Questions 17 25th November 2010 13:19
Webmail on port 80, ISPConfig on port 81 wonka Installation/Configuration 5 3rd March 2007 15:46
Problems with Webmail, ISPConfig, and Debian Sarge Spudchat Installation/Configuration 13 20th September 2006 00:54
IP ISPConfig web + Webmail - (Uebimiau) "url" Felipe Installation/Configuration 7 24th August 2006 10:06


All times are GMT +2. The time now is 04:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.