#1  
Old 14th March 2007, 20:30
cryptic cryptic is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 137
Thanks: 6
Thanked 7 Times in 6 Posts
Default Long domain names

I have a site that I'm moving to ISPConfig with a 29-character domain name. How can I create this domain in ISPConfig?

I understand there is some sort of naming limit, so that when I tried to create the site, the domain was cut off and I couldn't set any user names.

Perhaps I will need to create the site with a shortened version of the domain, and then make manual virtual site entries in httpd.conf.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th March 2007, 20:45
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,804
Thanks: 840
Thanked 5,614 Times in 4,425 Posts
Default

The limit for domain names in ISPCionfig is currently 255 chars.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 14th March 2007, 20:47
cryptic cryptic is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 137
Thanks: 6
Thanked 7 Times in 6 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till
The limit for domain names in ISPCionfig is currently 255 chars.
Is this true for v2.2.9 ? Or, will I have to upgrade to 2.2.11 ?
Reply With Quote
  #4  
Old 14th March 2007, 20:51
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,804
Thanks: 840
Thanked 5,614 Times in 4,425 Posts
Default

Thats true for 2.2.9 too. You can check the database field length, its 255 and in the regex there should be no other lenght limit.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 14th March 2007, 20:58
cryptic cryptic is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 137
Thanks: 6
Thanked 7 Times in 6 Posts
Default

I see. But I use [DOMAIN]_ for my prefix and it doesnt look like I can have a username longer than 32 characters which leaves me no space to create a user name.
Reply With Quote
  #6  
Old 14th March 2007, 21:03
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,804
Thanks: 840
Thanked 5,614 Times in 4,425 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by cryptic
I see. But I use [DOMAIN]_ for my prefix and it doesnt look like I can have a username longer than 32 characters which leaves me no space to create a user name.
Ahh, ok Thats something else. Not all linux distributions support usernames longer then 32 Chars, thats why we dont use this prefix by default.

Please change the field user_username in the table isp_isp_domain to varchar 64 or even 255.

You may also have to edit the max length in the username regex in the file /home/admispconfig/ispconfig/plugins/ispconfig_username.plugin.php, but I'am not sure if this is nescessary.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
.eu domain names cotthemh Installation/Configuration 4 17th February 2007 16:31
This is %#@*&^$# embarrassing! domino Smalltalk 34 5th February 2007 22:57
Customer With Multiple Domain Names ZebraCobra Installation/Configuration 4 11th September 2006 11:45
Nameserver configuration teleriddler Installation/Configuration 14 28th January 2006 17:13


All times are GMT +2. The time now is 10:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.