#1  
Old 30th January 2007, 10:53
Lars van der Made Lars van der Made is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig Fonts problem

Dear,

After migrating to the ISPConfig panel, a few of my websites cannot use the fonts the used to use (used Windows WAMP)....

Special caracters are being displayd as chinese signs...

The problem only occurs on the Comic Sans font.

Any ideas?!

Thank!


Lars
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 30th January 2007, 12:41
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,419
Thanks: 812
Thanked 5,205 Times in 4,081 Posts
Default

Please have a look at this thread:

http://www.howtoforge.com/forums/sho...ghlight=locale
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems Moving an ISPConfig installation tomd Installation/Configuration 5 7th December 2006 00:15
ISP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" Problem with ISPConfig chipw Installation/Configuration 6 30th October 2006 09:38
Restoring IspConfig - small php path problem adrenalinic Installation/Configuration 1 31st August 2006 16:50
problem after upgrade to ispconfig 2.2.0 adrenalinic Installation/Configuration 6 1st March 2006 20:19
Problem accessing Web-FTP in ISPConfig ctroyp Installation/Configuration 11 18th November 2005 14:27


All times are GMT +2. The time now is 19:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.