View Single Post
  #2  
Old 14th December 2005, 19:39
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NoBullMan
Hi,
I just finished installing a web server (Ubuntu 5.10) using the "perfect setup" document, including ISPConfig:

Starting ISPConfig system...
/root/ispconfig/httpd/bin/apachectl startssl: httpd started
ISPConfig system is now up and running!
Congratulations! Your ISPConfig system is now installed.

When I try to open the page, either through the WAN IP on another PC running Windows XP, or through localhost, I get:

Could not establish an encrypted connection becuase the certificate presented by (localhost or <WAN IP>) is invalid or corrupted: -8182

Why is the certificate invalid.corrupt and how can I rebuild it?
http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=121

Quote:
Originally Posted by NoBullMan
Also, while browsing the forum, I noticed that someone wrote "...you have to use the same URL that's in /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php". I cannot find this folder on my server. Of course the person who posted the question was runing Suse9.3 and I am runing Ubuntu 5.10. Is this also a cause for concern?
Please double-check. If this file doesn't exist, than most probably your installation failed...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote