View Single Post
  #1  
Old 22nd October 2007, 23:00
stormrider stormrider is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Xen doesn't start: Kernel panic - not syncing: Attempted to kill init!

Hello,

I have installed Xen on my Debian Etch box and when i try to create a new VM i get this:

Code:
softcursor: no version for "struct_module" found: kernel tainted.
/bin/cat: /sys/block/hda/dev: No such file or directory
Waiting 1 seconds for /sys/block/hda/dev to show up
/bin/cat: /sys/block/hda/dev: No such file or directory
Waiting 2 seconds for /sys/block/hda/dev to show up
/bin/cat: /sys/block/hda/dev: No such file or directory
Waiting 4 seconds for /sys/block/hda/dev to show up
/bin/cat: /sys/block/hda/dev: No such file or directory
Waiting 8 seconds for /sys/block/hda/dev to show up
/bin/cat: /sys/block/hda/dev: No such file or directory
Waiting 16 seconds for /sys/block/hda/dev to show up
/bin/cat: /sys/block/hda/dev: No such file or directory
Device /sys/block/hda/dev seems to be down.
/bin/mknod: missing operand after `b'
Special files require major and minor device numbers.
Try `/bin/mknod --help' for more information.
/bin/cat: /sys/block/hda/hda1/dev: No such file or directory
Waiting 1 seconds for /sys/block/hda/hda1/dev to show up
/bin/cat: /sys/block/hda/hda1/dev: No such file or directory
Waiting 2 seconds for /sys/block/hda/hda1/dev to show up
/bin/cat: /sys/block/hda/hda1/dev: No such file or directory
Waiting 4 seconds for /sys/block/hda/hda1/dev to show up
/bin/cat: /sys/block/hda/hda1/dev: No such file or directory
Waiting 8 seconds for /sys/block/hda/hda1/dev to show up
/bin/cat: /sys/block/hda/hda1/dev: No such file or directory
Waiting 16 seconds for /sys/block/hda/hda1/dev to show up
/bin/cat: /sys/block/hda/hda1/dev: No such file or directory
Device /sys/block/hda/hda1/dev seems to be down.
/bin/mknod: missing operand after `b'
Special files require major and minor device numbers.
Try `/bin/mknod --help' for more information.
mount: special device /dev/hda1 does not exist
Switching root ...
/usr/lib/yaird/exec/run_init: current directory on the same filesystem as the root: Success
Kernel panic - not syncing: Attempted to kill init!
I couldn't find anything on google. Does anyone know how to solve this problem?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links