View Single Post
  #8  
Old 10th August 2005, 09:57
nandhu nandhu is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 35
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by latcarf
During install I noted this;

In Quota sect.
quotacheck -avugm returned: Cant find filesystem to check or filesystem not mounted with quota option

In MySql sect
netstat -tap the number after listen was different something like 4322 (forgot to note it)

/etc/my.cnf did not look anything like this! here is what I have:
Code:
[mysqld]
datadir=/var/lib/mysql
socket=/var/lib/mysql/mysql.sock
# Default to using old password format for compatibility with mysql 3.x
# clients (those using the mysqlclient10 compatibility package).
old_passwords=1
     
[mysql.server]
user=mysql
basedir=/var/lib

[mysqld_safe]
err-log=/var/log/mysqld.log
pid-file=/var/run/mysqld/mysqld.pid
In PERL Modules
install Net'::'DNS I noticed one of the lines returned something like; "Error T101 Resolver File" (went to fast for me to catch it) the end returned this though:
Code:
        5/6 skipped: Socket6 and or IO::Socket::INET6 not loaded
All tests successful, 4 tests and 14 subtests skipped.
Files=23, Tests=909, 22 wallclock secs (17.18 cusr +  2.31 csys = 19.49 CPU)
  /usr/bin/make test -- OK
Is there anything here that needs to be fixed?

Lance aka latcarf

Hi,
I had similar problem, make sure you do not have anything after
LABEL=/1

like I had LABEL=/1 (the one here might be the culprit).

I removed the one and then my line in /etc/fstab looked like the following:
LABEL=/ / ext3 defaults,usrquota,grpquota 1 1
and with that everything else was a cake walk.

thanks for such a nice how to from falkotimme.

- Nanda.
Reply With Quote