View Single Post
  #1  
Old 21st May 2007, 18:14
XMG-Eric XMG-Eric is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Postfix/STMP abruptly stopped working

Hey All,

After hours of searching and troubleshooting with no luck, I hope someone could give me some insight to my problem.

I have a CentOS server in which I used the "Virtual Users With Postfix, PostfixAdmin, Courier, Mailscanner..." tutorial a few months back in order to get mail working. The tutorial worked great and mail has been working flawlessly for months now. However, just a few days ago, it seems to have stopped.

All the services are started (postfix, courier, etc...) and no configurations have been changed for months. The only actual errors I see in my maillog that I haven't seen before are the following:

Code:
postfix/smtpd[8348]: fatal: unsupported dictionary type: mysql
postfix/master[8304]: warning: process /usr/libexec/postfix/smtpd pid 8348 exit status 1
postfix/master[8304]: warning: /usr/libexec/postfix/smtpd: bad command startup -- throttling
postfix/cleanup[8355]: fatal: unsupported dictionary type: mysql
postfix/qmgr[8356]: fatal: unsupported dictionary type: mysql
postfix/master[8304]: warning: process /usr/libexec/postfix/cleanup pid 8355 exit status 1
postfix/master[8304]: warning: /usr/libexec/postfix/cleanup: bad command startup -- throttling
postfix/master[8304]: warning: process /usr/libexec/postfix/qmgr pid 8356 exit status 1
Any help would be much appreciated.

Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links