View Single Post
  #1  
Old 13th May 2007, 08:06
cruz cruz is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 365
Thanks: 51
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default web site install

I created a website in ispconfig. I uploaded the wesite php script to the web folder in the site I created. It will not launch in the browser. I get
HTML Code:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@apostolichearts.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www.apostolichearts.com Port 80
. I can bring up the web site for the servers domain name.There is a web page telling me that it is a shared ip and to type in the url to the site I want to reach.(the domain I used when I installed the server)I can ping www.mysite.com (the site I am trying to setup in ispconfig)and it comes back ok and with the correct ip address. No packet loss. I created a test php script and put it in the web dir and it will not work. I can put in www.mysite.com:81 and get to the ispconfig sighn up page. Do you know what is wrong here or what I can try to get the script to install or to see if the site is working correct ?
Reply With Quote
Sponsored Links