View Single Post
  #3  
Old 21st November 2005, 12:40
Brenton Brenton is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 68
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

Hi Falko

Thanks for the reply. I used the steps on Howtoforge to install apache2, mysql and php5 on SuSE 9.3.

top output:
Tasks: 97 total, 1 running, 96 sleeping, 0 stopped, 0 zombie
Cpu(s): 0.0% us, 0.0% sy, 0.0% ni, 100.0% id, 0.0% wa, 0.0% hi, 0.0% si
Mem: 2050176k total, 236812k used, 1813364k free, 41084k buffers
Swap: 4208944k total, 0k used, 4208944k free, 65132k cached

ifconfig output:
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:0E:0C:4A:E6:CF
inet addr:196.41.26.38 Bcast:196.41.26.255 Mask:255.255.255.0
inet6 addr: fe80::20e:cff:fe4a:e6cf/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:56631 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:7172 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:4281095 (4.0 Mb) TX bytes:2893903 (2.7 Mb)
Base address:0xef80 Memory:dffe0000-e0000000

iptables -L output:
Chain INPUT (policy ACCEPT)
target prot opt source destination

Chain FORWARD (policy ACCEPT)
target prot opt source destination

Chain OUTPUT (policy ACCEPT)
target prot opt source destination

There are no real problems in the logs.

It seems to render the whole index.php on the server, which contains a number of .inc files before sending the the browser.

I've tried it on another server and get the same kind of delay. This server is also based the steps on steps on the Howtoforge site. the site is here: http://www.backwater.co.za/

This has me very stumped.

Regards
Brenton

It seems to render the whole page
Reply With Quote