View Single Post
  #6  
Old 18th November 2005, 12:45
olafskaug olafskaug is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes I follwed that howto.

Code:
mail:/etc/postfix# telnet localhost 25
Trying 127.0.0.1...
Connected to localhost.localdomain.
Escape character is '^]'.
220 mail.mydomain.com ESMTP Postfix (Debian/GNU)
ehlo localhost
250-mail.mydomain.com
250-PIPELINING
250-SIZE 10240000
250-VRFY
250-ETRN
250-STARTTLS
250-AUTH LOGIN PLAIN
250-AUTH=LOGIN PLAIN
250 8BITMIME
MAIL FROM: myaccount@mydomain.com
250 Ok
RCPT TO: myaccount@mydomain.com
250 Ok
DATA
354 End data with <CR><LF>.<CR><LF>
hei på deg
.
250 Ok: queued as DF6D6A2C015
quit
221 Bye
Connection closed by foreign host.
mail:/etc/postfix# tail /var/log/mail.log
Nov 18 11:20:59 scweb imaplogin: Connection, ip=[::ffff:***.***.**.***]
Nov 18 11:20:59 scweb imaplogin: LOGIN, user=myaccount@mydomain.com, ip=[::ffff:***.***.**.***], protocol=IMAP
Nov 18 11:20:59 scweb imaplogin: DISCONNECTED, user=myaccount@mydomain.com, ip=[::ffff:***.***.**.***], headers=0, body=0, time=1800
Nov 18 11:23:37 scweb postfix/smtpd[3526]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Nov 18 11:24:06 scweb postfix/smtpd[3526]: DF6D6A2C015: client=localhost.localdomain[127.0.0.1]
Nov 18 11:24:14 scweb postfix/cleanup[3533]: DF6D6A2C015: message-id=<20051118102353.DF6D6A2C015@mail.mydomain.com>
Nov 18 11:24:14 scweb postfix/qmgr[2453]: DF6D6A2C015: from=<myaccount@mydomain.com>, size=384, nrcpt=1 (queue active)
Nov 18 11:24:14 scweb postfix/virtual[3534]: DF6D6A2C015: to=<myaccount@mydomain.com>, relay=virtual, delay=21, status=sent (delivered to maildir)
Nov 18 11:24:14 scweb postfix/qmgr[2453]: DF6D6A2C015: removed
Nov 18 11:24:17 scweb postfix/smtpd[3526]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
The bizzare thing is that when I whent to look for the mail, I found it not in /home/vmail/mydomain/myaccount/Maildir/new but in /home/vmail/mydomain/myaccount/new .

But now IMAP works
The main problem now seems to be that I cannot use a mail client to send mail....

Code:
mail:/home/vmail/mydomain.com/myaccount# tail -f /var/log/mail.log
Nov 18 11:38:05 scweb postfix/smtpd[3562]: warning: SASL authentication failure: Password verification failed
Nov 18 11:38:05 scweb postfix/smtpd[3562]: warning: ns500.bluecom.no[***.***.**.***]: SASL PLAIN authentication failed
Nov 18 11:38:08 scweb postfix/smtpd[3562]: warning: ns500.bluecom.no[***.***.**.***]: SASL LOGIN authentication failed
Nov 18 11:40:19 scweb postfix/smtpd[3562]: lost connection after AUTH from ns500.bluecom.no[***.***.**.***]
Nov 18 11:40:19 scweb postfix/smtpd[3562]: disconnect from ns500.bluecom.no[***.***.**.***]
Nov 18 11:40:41 scweb postfix/smtpd[3562]: connect from ns500.bluecom.no[***.***.**.***]
Nov 18 11:40:44 scweb postfix/smtpd[3562]: warning: SASL authentication failure: Password verification failed
Nov 18 11:40:44 scweb postfix/smtpd[3562]: warning: ns500.bluecom.no[***.***.**.***]: SASL PLAIN authentication failed
Nov 18 11:40:44 scweb postfix/smtpd[3562]: warning: ns500.bluecom.no[***.***.**.***]: SASL LOGIN authentication failed
Nov 18 11:40:59 scweb imaplogin: DISCONNECTED, user=myaccount@mydomain.com, ip=[::ffff:***.***.**.***], headers=0, body=0, time=1800
Nov 18 11:41:14 scweb postfix/smtpd[3562]: warning: SASL authentication failure: Password verification failed
Nov 18 11:41:14 scweb postfix/smtpd[3562]: warning: ns500.bluecom.no[***.***.**.***]: SASL PLAIN authentication failed
Nov 18 11:41:14 scweb postfix/smtpd[3562]: warning: ns500.bluecom.no[***.***.**.***]: SASL LOGIN authentication failed
Nov 18 11:41:16 scweb postfix/smtpd[3562]: lost connection after AUTH from ns500.bluecom.no[***.***.**.***]
Nov 18 11:41:16 scweb postfix/smtpd[3562]: disconnect from ns500.bluecom.no[***.***.**.***]
Nov 18 11:41:35 scweb imaplogin: /etc/courier/shared/index: No such file or directory
Nov 18 11:42:22 scweb postfix/smtpd[3562]: connect from ns500.bluecom.no[***.***.**.***]
Nov 18 11:42:26 scweb postfix/smtpd[3562]: warning: SASL authentication failure: Password verification failed
Nov 18 11:42:26 scweb postfix/smtpd[3562]: warning: ns500.bluecom.no[***.***.**.***]: SASL PLAIN authentication failed
Nov 18 11:42:26 scweb postfix/smtpd[3562]: warning: ns500.bluecom.no[***.***.**.***]: SASL LOGIN authentication failed
Reply With Quote