View Single Post
  #23  
Old 14th November 2005, 16:00
dstme dstme is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok Done it 3 times and when prompt, I put "n" and result is:

Quote:
Test returned status 1 (wstat 256, 0x100)
DIED. FAILED test 1
Failed 1/6 tests, 83.33% okay (less 5 skipped tests: 0 okay, 0.00%)
Failed Test Stat Wstat Total Fail Failed List of Failed
-------------------------------------------------------------------------------
t/00-load.t 72 18432 75 143 190.67% 1 5-75
t/01-resolver-env.t 255 65280 13 25 192.31% 1-13
t/01-resolver-file.t 1 256 8 1 12.50% 1
t/01-resolver-opt.t 255 65280 60 119 198.33% 1-60
t/01-resolver.t 255 65280 44 87 197.73% 1-44
t/02-header.t 255 65280 18 35 194.44% 1-18
t/03-question.t 255 65280 11 21 190.91% 1-11
t/04-packet-unique-push.t 255 65280 75 149 198.67% 1-75
t/04-packet.t 255 65280 39 77 197.44% 1-39
t/05-rr-opt.t 255 65280 7 13 185.71% 1-7
t/05-rr-sshfp.t 2 512 ?? ?? % ??
t/05-rr-txt.t 255 65280 28 55 196.43% 1-28
t/05-rr-unknown.t 255 65280 18 35 194.44% 1-18
t/05-rr.t 255 65280 219 437 199.54% 1-219
t/06-update.t 255 65280 72 143 198.61% 1-72
t/07-misc.t 255 65280 22 42 190.91% 1-22
t/09-tkey.t 255 65280 7 13 185.71% 1-7
t/10-recurse.t 2 512 ?? ?? % ??
t/11-escapedchars.t 2 512 ?? ?? % ??
t/11-inet6.t 1 256 6 1 16.67% 1
2 tests and 12 subtests skipped.
Failed 20/23 test scripts, 13.04% okay. 707/768 subtests failed, 7.94% okay.
make: *** [test_dynamic] Error 1
/usr/bin/make test -- NOT OK
Running make install
make test had returned bad status, won't install without force

cpan> install Digest::SHA1
Digest::SHA1 is up to date.

cpan> q
No history written (no histfile specified).
Lockfile removed.
Anywhere that I miss?
Reply With Quote