View Single Post
  #8  
Old 20th February 2007, 08:45
Ovidiu Ovidiu is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,234
Thanks: 69
Thanked 21 Times in 17 Posts
Default

ok, I enabled this line: Options -Indexes in the .htaccess and get 500 error

Quote:
www.zice.ro||||-||||62.159.242.*** - - [20/Feb/2007:08:09:10 +0100] "GET / HTTP/1.1" 500 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0"
but this looks strange: why does it say www.zice.ro if the url I am trying to reach is filehosting.zice.ro?

ok, I just skipped these problems and uploaded an image, which went fine but when trying to view the uploaded image I get an error 500 too, but in the logfile it says error 404 ???

Quote:
www.zice.ro||||-||||62.159.242.*** - - [20/Feb/2007:08:18:03 +0100] "GET /public/pview/1/netstat-day.png HTTP/1.1" 404 - "http://filehosting.zice.ro/pupload/browse" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0"
hmm... I think the problem might not be with these apache directives... I just took out this:
Quote:
<Directory /var/www/web5/filehosting>
AllowOverride Options FileInfo
</Directory>
and still the same errors...

Ok if someone wants to test, here is the link to the site: http://filehosting.zice.ro and I will attach the .htaccess files here for reviewing. Currently I have only this directive inside my apache directive field in ispc:
Quote:
Options FollowSymLinks
<Directory /var/www/web5> AllowOverride All
</Directory>
as this subdomain is part of a bigger thing that needs this directive.

The bigger thing is handling all subdomains via wildcard domain, only filehosting is excluded and it seemed to work fine, but where do you think these 500 errors come from? why would there be a www.zice.ro not filehosting.zice.ro involved in the logfiles?

###edit###
the main htaccess file is inside the root of this subdomain, the public one is inside the folder with public uploaded files and the userfiles one is inside the folder containing users files

###edit-again###
commented these:
Quote:
<IfModule mod_php4.c>
php_flag engine 0
</IfModule>
out - now the public upload works, you see the thumbnails but the links to the original sized pictures doesn't work.
Attached Files
File Type: txt htaccess.main.txt (1.4 KB, 246 views)
File Type: txt htaccess.public.txt (1.6 KB, 218 views)
File Type: txt htaccess.userfiles.txt (2.2 KB, 240 views)

Last edited by Ovidiu; 20th February 2007 at 14:15.
Reply With Quote