View Single Post
  #1  
Old 17th February 2007, 07:37
jacobhenry jacobhenry is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 45
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default original virtusertable and local-host-names

About a month ago I tried following the HowtoForge tutorial on setting up Ruby and ISPConfig on Debian. Instead of doing a fresh install a tried to modify my existing system (Ubuntu 6.06) by walking through the steps that differed from my original Howto (Perfect Setup for Ubuntu...). While doing so I also decided to reconfigure postfix since I was experiencing some problems I couldn't figure out. Bad Idea. After I followed through the tutorial, I reinstalled ISPConfig and had everything running except Ruby, in order to get that working I had a forum member walk me through his successful installation which seems to have broken something. Now every night my local-host-names and virtusertable refresh back to their original(backup) files, deleting all the users domains I have created and it leaves me with

Code:
###################################
#
# ISPConfig local-host-names Configuration File
#         Version 1.0
#
###################################
localhost
server1.scratchcohosting.com
localhost.server1.scratchcohosting.com
localhost.scratchcohosting.com
#### MAKE MANUAL ENTRIES BELOW THIS LINE! ####
and

Code:
###################################
#
# ISPConfig virtusertable Configuration File
#         Version 1.0
#
###################################
#### MAKE MANUAL ENTRIES BELOW THIS LINE! ####
Now when I try to delete and recreate a user it doesn't populate these two files. I know there are some error logs that can detect why the files reference back to there backup. I will continue to search the forums for this particular problem. hopefully someone has some sort of knowledge about my problem. Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links