View Single Post
  #3  
Old 7th November 2006, 10:01
caudata caudata is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default more weird results

Quote:
wlan0 IEEE 802.11b+/g+ ESSID:"STA4CD165" Nickname:"acx v0.3.35"
Mode:Managed Frequency:2.422 GHz Access Point: Not-Associated
Bit Rate:1 Mb/s Tx-Power=15 dBm Sensitivity=1/3
Retry min limit:7 RTS thr: off
Power Management: off
Link Quality=31/100 Signal level=3/100 Noise level=0/100
Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
Tx excessive retries:12 Invalid misc:0 Missed beacon:0

caudata@caudata: ~$ ipconfig wlan0
bash: ipconfig: command not found
caudata@caudata:~$ ifconfig wlan0

BEFORE WIRELESS ASSITANT IS UP

wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:0F:B5:4C: D1:65
UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:16 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:0 (0.0 b) TX bytes:0 (0.0 b)
Interrupt:74 Base address:0xe000

caudata@caudata:~$ ifconfig wlan0

AFTER WIRELESS ASSISTANT IS UP AND I MANUALLY ENTER IP: 192.xxx.x.xxx GATEWAY: 192.xxx.x.x

wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:0F: B5:4C: D1:65
inet addr:192.xxx.x.xxx Bcast:192.xxx.x.xxx Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets: 0 errors: 0 dropped: 0 overruns:0 frame:0
TX packets: 0 errors:35 dropped: 0 overruns:0 carrier:0
collisions: 0 txqueuelen:1000
RX bytes: 0 (0.0 b) TX bytes:0 (0.0 b)
Interrupt:74 Base address:0xe000

caudata@caudata:~$ iwconfig wlan0
wlan0 IEEE 802.11b+/g+ ESSID:"linksys" Nickname:"acx v0.3.35"
Mode:Managed Frequency:2.437 GHz Access Point: 00:16:B6:BA:1E:44
Bit Rate:1 Mb/s Tx-Power=15 dBm Sensitivity=1/3
Retry min limit:7 RTS thr: off
Power Management: off
Link Quality=49/100 Signal level=28/100 Noise level=0/100
Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt: 0 Rx invalid frag: 0
Tx excessive retries:36 Invalid misc: 0 Missed beacon: 0

AT THIS POINT WIRELESS ASSISTANT SAYS "FAILED TO CONNECT"
THEN I PING:

caudata@caudata:~$ ping -c 4 -I 192.xxx.x.xxx 192.xxx.x.x
PING 192.xxx.x.x (192.xxx.x.x) from 192.xxx.x.xxx : 56(84) bytes of data.
64 bytes from 192.xxx.x.x: icmp_seq=1 ttl=64 time=2.91 ms
64 bytes from 192.xxx.x.x: icmp_seq=2 ttl=64 time=3.83 ms
64 bytes from 192.xxx.x.x: icmp_seq=3 ttl=64 time=3.86 ms
64 bytes from 192.xxx.x.x: icmp_seq=4 ttl=64 time=2.66 ms

--- 192.xxx.x.x ping statistics ---
4 packets transmitted, 4 received, 0% packet loss, time 3014ms
rtt min/avg/max/mdev = 2.666/3.321/3.869/0.542 ms

BUT IF I PING

caudata@caudata:~$ ping -c 4 -I 192.xxx.x.x 192.xxx.x.xxx
bind: Cannot assign requested address

AFTER I PING AND TRY WIRELESS ASSISTANT IT SAYS "CONNECTED" oh but NO INTERNET!!!!!!!!!!!

NOW HERE IS THE RESULT OF PING AFTER I SWITCHED THE IP AND GATEWAY ADDRESSES

caudata@caudata:~$ ping -c 4 -I 192.xxx.x.xxx 192.xxx.x.x
bind: Cannot assign requested address

caudata@caudata:~$ ping -c 4 -I 192.xxx.x.x 192.xxx.x.xxx
PING 192.xxx.x.xxx (192.xxx.x.xxx) from 192.xxx.x.x : 56(84) bytes of data.

--- 192.168.1.100 ping statistics ---
4 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 3001ms



caudata@caudata:~$ ifconfig

wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:0F:B5:4C: D1:65
inet addr:192.xxx.x.x Bcast:192.xxx.x.xxx Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:107 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:49 errors:14 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:19414 (18.9 KiB) TX bytes:5110 (4.9 KiB)
Interrupt:74 Base address:0xe000

NO MATTER WHAT I GET THIS FOR THIS PING COMMAND

caudata@caudata: ~$ ping -c 4 -I 192.168.1.100 cnet.com
ping: unknown host cnet.com
.............
__________________
AMD Athlon 64 3700+
A8N32-SLI Deluxe
N. bridge chipset:NVIDIA nForce SPP 100
S. bridge chipset:NVIDIA nForce4 SLI
1GB Ram 2x512mb
160GB hitachi SATA2 (windows XP)
80GB WD PATA (For Kubuntu 6.10 Edgy, primary)
NEC DVD-RW ND-3550A
Nvidia GeForce 256MB 7800GT dual DVI
Netgear WG311v2 802.11g wireless PCI adapter
Audigy 2 ZS platinum
OCZ OCZ600ADJSLI ATX12V 2.01,EPS12V 600W Power Supply
Reply With Quote