View Single Post
  #7  
Old 15th September 2006, 05:54
shiidii shiidii is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Melbourne, Australia
Posts: 39
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi, thanks for replying!

I reconfigured Posftix as much as the Perfect Setup suggests. So now a fresh set of errors have shown up, I have gone over every postfix CF file for a solution but nothing has helped.

Code:
mailserver.mydomain.com: Timed out [Last data sent: [Did not connect]]
DNS report shows that the mail server has timed out. I checked and the smtp port is not blocked by the firewall.

These are the errors I'm getting in my mail log
When I try to send an email internally, I get this error

Code:
Sep 15 10:40:01 mailserver postfix/pickup[28963]: 2A2F9312992: uid=125 from=<smmsp>
Sep 15 10:40:01 mailserver postfix/cleanup[31067]: 2A2F9312992: message-id=<20060915004001.2A2F9312992@mailserver.mydomain.com>
Sep 15 10:40:01 mailserver postfix/qmgr[23332]: 2A2F9312992: from=<smmsp@OLDNAME.mydomain.com>, size=670, nrcpt=1 (queue active)
Sep 15 10:40:01 mailserver postfix/smtp[31069]: 2A2F9312992: to=<root@OLDNAME.mydomain.com>, orig_to=<root>, relay=none, delay=0, status=bounced (Host or domain name not found. Name service error for name=OLDNAME.mydomain.com type=AAAA: Host not found)
Sep 15 10:40:01 mailserver postfix/cleanup[31067]: 38BF8312993: message-id=<20060915004001.38BF8312993@mailserver.mydomain.com>
Sep 15 10:40:01 mailserver postfix/qmgr[23332]: 38BF8312993: from=<>, size=2695, nrcpt=1 (queue active)
Sep 15 10:40:01 mailserver postfix/qmgr[23332]: 2A2F9312992: removed
Sep 15 10:40:01 mailserver postfix/smtp[31069]: 38BF8312993: to=<smmsp@OLDNAME.mydomain.com>, relay=none, delay=0, status=bounced (Host or domain name not found. Name service error for name=OLDNAME.mydomain.com type=AAAA: Host not found)
Sep 15 10:40:01 mailserver postfix/qmgr[23332]: 38BF8312993: removed
Here's the situation. I renamed my server to Mailserver and I've changed all references from 'OLDNAME' to mailserver. Yet it's still somehow trying to find 'OLDNAME'. I can't find any CF or MC file that refers to 'OLDNAME'


And this error also comes up:

Code:
Sep 15 10:40:08 mailserver postfix/smtpd[31074]: fatal: open database /etc/aliases.db: No such file or directory
Sep 15 10:40:09 mailserver postfix/master[23328]: warning: process /usr/lib/postfix/smtpd pid 31074 exit status 1
Sep 15 10:40:09 mailserver postfix/master[23328]: warning: /usr/lib/postfix/smtpd: bad command startup -- throttling
Sep 15 10:41:09 mailserver postfix/smtpd[31113]: fatal: open database /etc/aliases.db: No such file or directory
Sep 15 10:41:10 mailserver postfix/master[23328]: warning: process /usr/lib/postfix/smtpd pid 31113 exit status 1
Sep 15 10:41:10 mailserver postfix/master[23328]: warning: /usr/lib/postfix/smtpd: bad command startup -- throttling
It's attempting to open Aliases.db, which it shouldn't, it should be accessing just Aliases. There are NO mysql references anywhere in the Postfix CF files, so I don't know why it's still trying to access it.

It also tries about 15 different SMTP pid's, all with "Bad command at startup"... this I'm not sure what it means.
Reply With Quote