View Single Post
  #1  
Old 16th July 2013, 22:53
shawndibble shawndibble is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Dovecot/postfix errors after fresh installation

I just performed a fresh installation using the following article: The Perfect Server - CentOS 6.4 x86_64 (nginx, Dovecot, ISPConfig 3)

I am getting the following in Mail-Error - Log
Code:
Jul 16 15:13:36 shawndibble clamd[8421]: SelfCheck: Database status OK.
Jul 16 15:15:02 shawndibble dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
Jul 16 15:15:02 shawndibble postfix/smtpd[25931]: connect from localhost[::1]
Jul 16 15:15:02 shawndibble postfix/smtpd[25931]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
Jul 16 15:15:02 shawndibble postfix/smtpd[25931]: disconnect from localhost[::1]
Jul 16 15:15:02 shawndibble dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
Jul 16 15:20:02 shawndibble dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
Jul 16 15:20:02 shawndibble postfix/smtpd[26090]: connect from localhost[::1]
Jul 16 15:20:02 shawndibble dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=::1, lip=::1, secured
Jul 16 15:20:02 shawndibble postfix/smtpd[26090]: lost connection after CONNECT from localhost[::1]
Jul 16 15:20:02 shawndibble postfix/smtpd[26090]: disconnect from localhost[::1]
System Messages - Log
Code:
Jul 16 12:30:02 shawndibble pure-ftpd: (?@::1) [INFO] New connection from ::1
Jul 16 12:30:02 shawndibble pure-ftpd: (?@::1) [INFO] Logout.
Reply With Quote
Sponsored Links