View Single Post
  #5  
Old 22nd April 2013, 21:53
webmarker webmarker is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 12
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by darinpeterson View Post
Have you configured the VM yourself, or is the configuration provided by a hosting company?

Here are my container settings:
Code:
PHYSPAGES="0:586755"
SWAPPAGES="0:1173510"

KMEMSIZE="unlimited"
DCACHESIZE="unlimited"
LOCKEDPAGES="unlimited"
PRIVVMPAGES="unlimited"
SHMPAGES="unlimited"
NUMPROC="unlimited"
VMGUARPAGES="0:unlimited"
OOMGUARPAGES="0:unlimited"
NUMTCPSOCK="unlimited"
NUMFLOCK="unlimited"
NUMPTY="unlimited"
NUMSIGINFO="unlimited"
TCPSNDBUF="unlimited"
TCPRCVBUF="unlimited"
OTHERSOCKBUF="unlimited"
DGRAMRCVBUF="unlimited"
NUMOTHERSOCK="unlimited"
NUMFILE="unlimited"
NUMIPTENT="unlimited"
I'm pretty sure I could get it to run with only 1GB of memory... I run all services with no issues now, where physpages is available RAM, and swappages is 2X the actual allocated memory.

I adjusted the settings to:
Code:
PHYSPAGES="0:500000"
SWAPPAGES="0:1000000"
restarted the server, and the server is working fine...

This is what I used for my Debian 6 install: http://www.howtoforge.com/perfect-se...ot-ispconfig-3.

My hardware node runs CentOS 6.4, and only 4GB of RAM, where I run 3 OpenVZ virtual servers. Two name servers and the one that has the full configuration from the howto above.
Hi thanks for your reply I'm on a vps and I dont think I can access those settings and I used the same tutorial as yours to setup my server. Do you have any problem running a cms like joomla and holding CTRL+R to refresh the page? Do you think that it could be a problem of my vps provider?
Reply With Quote