View Single Post
  #1  
Old 12th April 2013, 12:12
alecvannoten alecvannoten is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Spamassassin not working on multiserver setup Debian

Hi guys,

I setup a multiserver environement using ispConfig 3 on Debian 6.

With a dedicated mail server with spamassassin installed.

When I look at the 'source code' in apple mail, the mails I receive don't state anything like X-SPAM etc

sample:

Code:
Return-Path: <nikagg@toad.net>
Delivered-To: xxxx@xxxx.xxxxx
Received: from 220.231.69.26 (unknown [220.231.69.26])
	by mail01.xxxx.xxxxxx (Postfix) with SMTP id 53F014008C
	for <xxxx@xxx.xxxxx>; Fri, 12 Apr 2013 10:51:27 +0200 (CEST)
Received: from unknown (HELO 17qtb) ([160.239.164.222])
	by localhost with ESMTP; Thu, 11 Apr 2013 15:51:30 +0700
Message-ID: <001f01ce3691$4fcfcf60$a0efa4de@Taichinhthuy17qtb>
From: "Polly Washington" <nikagg@toad.net>
To: <xxxx@xxxx.xxxxx>
Subject: Score a success in intimate life
Date: Thu, 11 Apr 2013 15:39:28 +0700
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
	format=flowed;
	charset="windows-1250";
	reply-type=original
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1437

How to regain your life http://sedaofset.com/button.html
Can you guys please help me howto set this up correctly as I don't find any good answers?

thanks in advance!
Reply With Quote
Sponsored Links