View Single Post
  #5  
Old 27th March 2013, 12:23
Lionheart82 Lionheart82 is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 40
Thanks: 3
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default 27-03-2013 update

I think i have had some progress according to this tread. http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=61016

Right now the web site shows the page

The requested URL /php5-fcgi/index.php was not found on this server.

The error log shows the following line repeated.

[error] [client remoteip] File does not exist: /var/www/clients/client2/web2/cgi-bin/php5-fcgi-myip-80-domainname.com

I thing this file is created dynamically and then destroyed right?

and the sites enabled vhost has the following code

<IfModule mod_fastcgi.c>
<Directory /var/www/clients/client2/web2/cgi-bin>
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>
AddHandler php5-fcgi .php
Action php5-fcgi /php5-fcgi
Alias /php5-fcgi /var/www/clients/client2/web2/cgi-bin/php5-fcgi-myip-80-domainname.com
FastCgiExternalServer /var/www/clients/client2/web2/cgi-bin/php5-fcgi-myip-80-domainname.com -host 127.0.0.1:9011 -pass-header

Authorization
</IfModule>

I am trying to solve this for days now.. any idea or help is appreciated

Later Today UPDATE:
WebServer to PHP Interfacefpm-fcgi YES

ok problem was after all
a) mod_fastcgi was not installed
b) /etc/httpd/conf.d/fastcgi.conf needs to have FastCgiWrapper Off (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=58007)

I am happy

Last edited by Lionheart82; 27th March 2013 at 13:07. Reason: SOLVED
Reply With Quote