View Single Post
  #1  
Old 23rd February 2013, 20:13
Jeff Usher Jeff Usher is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 8
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Lost access to control panel on port 8080

Hi Team,

OK so the other day I did something really stupid and ran the BarracudaDrive installation on my ISPConfig3, Debian Squeeze, Apache server.

Now I honestly thought that the install script would prompt me for several things but no. The first thing it did was to remove Apache and a load of other stuff without prompting. Too late to go back.

The result was that my system was messed up completely.

I managed to remove BarracudaDrive from the system and have been struggling to get the ISPConfig stuff working.

All the domains hosted under ISPConfig3 are working. However, my main problems are:-

1) Unable to access ISPConfig control panel under ssl and port 8080
2) Unable to access webmail

Now, to get around not being able to access the control panel as before, I have copied the "interface" folder to a subfolder of an existing domain so I CAN access the control panel from http://www.mydomain.com/ispconfig/

I have also reinstalled Squirrellmail and now webmail appears to work, however I can't access it via the http://www.mydomain.com/webmail as the alias appears to be broke. I had to add a new alias and edit the webmailer.php file to create a link to http://www.mydomain.com/email which works.

So, as you can see, my system is up and running in some sort of experimental way. But I would like to know why I can't access the ISPConfig admin on port 8080. All I get is:-

Code:
SSL connection error
Unable to make a secure connection to the server. This may be a problem with the server, or it may be requiring a client authentication certificate that you don't have.
Error 107 (net::ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR): SSL protocol error.
I would also like to get the links back for "webmail" and I believe "cp" so users can access their webmail and control panels.

Any help is appreciated on this. I;ve spent 2 days cleaning up and am almost there but just need the couple of errors left above resolved before I'm back to a fully working system.

Regards

Jeff
Reply With Quote
Sponsored Links