View Single Post
  #5  
Old 14th February 2013, 13:55
trexen trexen is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Stockholm
Posts: 169
Thanks: 15
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default same problem

Hi Falko,

I have the same problem, if i enable "Server requires authentication" in your email client? i get prompted to write password and then i get error, i can login to webmail whit same password ant it works fine, i can send mail also.
Got latest stable ispc.

log:
......
Feb 14 12:55:08 s10 postfix/smtpd[13073]: connect from h24n3fls305o253.xxxxxxx.com[xxx.229.xxx.24]
Feb 14 12:55:09 s10 postfix/smtpd[13073]: NOQUEUE: reject: RCPT from h24n3fls305o253.xxxxxxxx.com[xxx.229.xxx.24]: 554 5.7.1 <xxxxxxxx@hotmail.com>: Relay access denied; from=<marcus.xxxxxxxx@xxxxxxxxx.se> to=<xxxxxxx@hotmail.com> proto=ESMTP helo=<A4C000825>
Feb 14 12:55:11 s10 postfix/smtpd[13073]: disconnect from h24n3fls305o253.xxxxxia.com[xxx.229.xxx.24]
......


Feb 14 13:57:56 s10 postfix/smtpd[14763]: connect from h24n3fls305o253.xxxxa.com[xxx.229.xxx.24]
Feb 14 13:57:56 s10 postfix/smtpd[14763]: warning: h24n3fls305o253.xxxxia.com[xxx.229.xxx.24]: SASL LOGIN authentication failed: authentication failure
Feb 14 13:57:56 s10 postfix/smtpd[14763]: lost connection after AUTH from h24n3fls305o253.xxxa.com[xxx.229.xxx.24]
Feb 14 13:57:56 s10 postfix/smtpd[14763]: disconnect from h24n3fls305o253.xxxa.com[xxx.229xxx.24]

Feb 14 13:58:07 s10 postfix/smtpd[14763]: connect from h24n3fls305o253.xxxa.com[xxx.229.xxx.24]
Feb 14 13:58:08 s10 postfix/smtpd[14763]: warning: h24n3fls305o253.xxxxia.com[xxx.229.xxx.24]: SASL LOGIN authentication failed: authentication failure


auth.log

Feb 14 14:09:42 s10 postfix/smtpd[15169]: sql auxprop plugin using mysql engine
Feb 14 14:09:42 s10 saslauthd[15715]: PAM unable to dlopen(/lib/security/pam_mysql.so): /usr/lib/i686/cmov/libssl.so.0
.9.8: symbol CRYPTO_memcmp, version OPENSSL_0.9.8 not defined in file libcrypto.so.0.9.8 with link time reference
Feb 14 14:09:42 s10 saslauthd[15715]: PAM adding faulty module: /lib/security/pam_mysql.so
Feb 14 14:09:42 s10 saslauthd[15715]: DEBUG: auth_pam: pam_authenticate failed: Module is unknown
Feb 14 14:09:42 s10 saslauthd[15715]: do_auth : auth failure: [user=first.last@mydomain.se] [service=smtp
] [realm=mydomain.se] [mech=pam] [reason=PAM auth error]
.......

I did som aptitude upgrade eaarlier today and it update ssl and libssl.
and after that it failed

running Debian Squeeze 6

regards
//Marcus

Last edited by trexen; 14th February 2013 at 15:22.
Reply With Quote