View Single Post
  #1  
Old 7th February 2013, 13:43
Zebulon90 Zebulon90 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Subdomain creation problem / DNS problem

Hi,

After nearly two days of research, I decided to explain my problem here...

I have a website (eve-admin.com) defined in a ISPConfig3 server. It works very well.

A want to create a subdomain (dev.eve-admin.com), but not in a directory of eve-admin.com (for a development environment)
For that, I created a new domain in the same serveur : dev.eve-admin.com
According to your documentation, this is supposed to work. The website tree is created correctly.

Problem :
Connection in dev.eve-admin.com arrives on the main site www.eve-admin.com ...
I fear I have missed a step


ISPConfig Configuration:

Main domain :
Domain : eve-admin.com
Auto subdomain : www.
redirect type : no redirection
SEO Redirect : no redirection
Active : yes

"dev." domain:
Domain : dev.eve-admin.com
Auto subdomain : no
redirect type : no redirection
SEO Redirect : no redirection
Active : yes

DNS Configuration (managed in OVH):
Code:
$TTL 86400
@	IN SOA dnsxx.ovh.net. tech.ovh.net. (2013020612 86400 3600 3600000 86400)
                         IN NS     dnsxx.ovh.net.
                         IN NS     nsxx.ovh.net.
                         IN A      xx.xx.xx.xx
dev                      IN CNAME  eve-admin.com.
ftp                      IN CNAME  eve-admin.com.
www                      IN CNAME  eve-admin.com.
(I removed all unnecessary lines)

That's all. I hope you find a solution to my problem...

Thank you in advance for your help

Quote:
CONFIG :
Ispconfig 3.0.4 (Debian 6.0 Squeeze) - 64 bits (French)
Apache 2.2.16

Last edited by Zebulon90; 7th February 2013 at 13:52.
Reply With Quote
Sponsored Links