View Single Post
  #4  
Old 4th February 2013, 18:43
ichpen ichpen is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Update:

Figured out how to stick ispconfig in debug and manually execute server.sh. Here's the output when I ENABLE SSL. Looks like it's evidently tripping up.

04.02.2013-17:39 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
04.02.2013-17:39 - DEBUG - Found 1 changes, starting update process.
04.02.2013-17:39 - DEBUG - Calling function 'ssl' from plugin 'nginx_plugin' raised by event 'web_domain_update'.
04.02.2013-17:39 - DEBUG - Calling function 'update' from plugin 'nginx_plugin' raised by event 'web_domain_update'.
04.02.2013-17:39 - DEBUG - exec: chmod 751 /var/www/clients/client6/web16
04.02.2013-17:39 - DEBUG - exec: chmod 751 /var/www/clients/client6/web16/*
04.02.2013-17:39 - DEBUG - exec: chmod 710 /var/www/clients/client6/web16/web
04.02.2013-17:39 - DEBUG - exec: chmod 777 /var/www/clients/client6/web16/tmp
04.02.2013-17:39 - DEBUG - exec: chmod 755 /var/www/clients/client6/web16/log
04.02.2013-17:39 - DEBUG - exec: usermod --groups sshusers web16
04.02.2013-17:39 - DEBUG - exec: chown web16:client6 /var/www/clients/client6/web16
04.02.2013-17:39 - DEBUG - exec: chown web16:client6 /var/www/clients/client6/web16/cgi-bin
04.02.2013-17:39 - DEBUG - exec: chown web16:client6 /var/www/clients/client6/web16/log
04.02.2013-17:39 - DEBUG - exec: chown web16:client6 /var/www/clients/client6/web16/ssl
04.02.2013-17:39 - DEBUG - exec: chown web16:client6 /var/www/clients/client6/web16/tmp
04.02.2013-17:39 - DEBUG - exec: chown -R web16:client6 /var/www/clients/client6/web16/web
04.02.2013-17:39 - DEBUG - exec: chown web16:client6 /var/www/clients/client6/web16/log/error.log
04.02.2013-17:39 - DEBUG - SSL Disabled. shop.dasilvamotorsport.com
04.02.2013-17:39 - DEBUG - Writing the vhost file: /etc/nginx/sites-available/shop.dasilvamotorsport.com.vhost
04.02.2013-17:39 - DEBUG - Writing the PHP-FPM config file: /etc/php5/fpm/pool.d/web16.conf
04.02.2013-17:39 - DEBUG - nginx status is: 1
04.02.2013-17:39 - DEBUG - Calling function 'restartHttpd' from module 'web_module'.
04.02.2013-17:40 - DEBUG - nginx online status after restart is: 1
04.02.2013-17:40 - DEBUG - Processed datalog_id 126
04.02.2013-17:40 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock


So it's seeing the update but not reading the SSL flag in the web_domain table. The flag is correctly set there at least.

Last edited by ichpen; 4th February 2013 at 18:46.
Reply With Quote