View Single Post
  #1  
Old 3rd February 2013, 15:51
arek_bednarczyk arek_bednarczyk is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Poland
Posts: 19
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default After moving server doesn't work queue...

Hi,
Yesterday I was move a ispconfig master server to another machine.
Everything is ok - I was copy all mysql db, dbispconfig too - then I start resync all by Resync Tool. All filse from /var/vmail and /var/www war copied by rsync -a. Files /usr/local/ispconfig was copied too.

And everything is ok - I can login to Ispconfig, sites work, but one important thing is not working: If someone try add a new site or something nothig happen. For tasks which should make on external servers (I have one master and 2 slaves) I see a tasks in ispconfig monitor, but they are not done. For local (master) tasks, I don't see anything - I see a newly created site, but only in ispconfig list, not on disk...

Can anybody help something???

Log from ispconfig:
/usr/local/ispconfig/server/server.sh
03.02.2013-15:35 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
03.02.2013-15:35 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
/sbin/iptables
/sbin/ip6tables
03.02.2013-15:35 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
finished.

I have no idea - nothing interesting in all system and ispconfig logs :/

Last edited by arek_bednarczyk; 3rd February 2013 at 16:43. Reason: / added log from ispconfig /
Reply With Quote
Sponsored Links