View Single Post
  #5  
Old 23rd March 2012, 11:58
shreef_1990 shreef_1990 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

i have the same problem i got a black vnc screen when starting it
but when using
Xorg -configure
i get
Code:
Xorg -configure
_XSERVTransSocketOpenCOTSServer: Unable to open socket for inet6
_XSERVTransOpen: transport open failed for inet6/shreef.shreef.tk:0
_XSERVTransMakeAllCOTSServerListeners: failed to open listener for inet6

X Window System Version 7.1.1
Release Date: 12 May 2006
X Protocol Version 11, Revision 0, Release 7.1.1
Build Operating System: Linux 2.6.18-53.el5 x86_64 Red Hat, Inc.
Current Operating System: Linux shreef.shreef.tk 2.6.18-274.12.1.el5xen #1 SMP Tue Nov 29 14:18:21 EST 2011 x86_64
Build Date: 22 February 2012
Build ID: xorg-x11-server 1.1.1-48.90.el5 
        Before reporting problems, check http://wiki.x.org
        to make sure that you have the latest version.
Module Loader present
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
        (++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
        (WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Fri Mar 23 17:53:32 2012
List of video drivers:
        ati_tp
        i810
        radeon_tp
        ati
        siliconmotion
        s3virge
        mga
        dummy
        sis
        trident
        tdfx
        s3
        ati_r500
        r500
        vmware
        ast
        radeon
        intel
        atimisc
        qxl
        cirrus
        sisusb
        xgi
        nv
        voodoo
        r128
        savage
        via
        fbdev
        vesa
        vga
No devices to configure.  Configuration failed.
any way to solve that
i am using centos 5.7 x64 xen
Reply With Quote