View Single Post
  #1  
Old 20th September 2011, 20:08
MrMoo MrMoo is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 14
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Updated and now mail is broke

im unable to send or recieve emails, i don't get any errors or bounce backs and when i type "mail" as root there is nothing waiting

i just ran "yum update" it updated over 200 packages and it seems some of them included mail server updates.

my dovecot/postfix install is now not working, ive not changed anything config wise

my maillog contains the following when i send an email and the last few lines are when i check mail via squirrelmail

Quote:
Sep 20 18:56:55 burtonc sendmail[3278]: p8KHutow003278: Authentication-Warning: burtonc.net: apache set sender to admin@xxxxxx.com using -f
Sep 20 18:56:55 burtonc sendmail[3278]: p8KHutow003278: from=admin@xxxxxx.com, size=545, class=0, nrcpts=1, msgid=<51330.87.102.39.245.1316541415.squirrel@www .xxxxxx.com>, relay=apache@localhost
Sep 20 18:56:55 burtonc sendmail[3278]: p8KHutow003278: to=xxxxxx@hotmail.com, ctladdr=admin@xxxxxx.com (48/48), delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=30545, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=4.0.0, stat=Deferred: Connection refused by [127.0.0.1]
Sep 20 18:56:57 burtonc dovecot: imap-login: Login: user=<admin@xxxxxx.com>, method=PLAIN, rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Sep 20 18:56:57 burtonc dovecot: IMAP(admin@xxxxxx.com): Disconnected: Logged out bytes=630/460
Sep 20 18:56:59 burtonc dovecot: imap-login: Login: user=<admin@xxxxxx.com>, method=PLAIN, rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Sep 20 18:56:59 burtonc dovecot: IMAP(admin@xxxxxx.com): Disconnected: Logged out bytes=117/1407
Sep 20 18:57:12 burtonc dovecot: IMAP(admin@xxxxxx.com): Disconnected: Logged out bytes=79/720
Sep 20 18:57:12 burtonc dovecot: imap-login: Login: user=<admin@xxxxxx.com>, method=PLAIN, rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Sep 20 19:00:02 burtonc dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Sep 20 19:00:02 burtonc dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
my main.cf mydestination line looks like this

Quote:
mydestination = myhostname, localhost, localhost.localdomain
i use the perfect server ceontOS 5 setup from this site which was working great until i just updated.

I have also tried configuring a new centOS 6 server and have the same delivery/recieving issues.

im in desperate need of help, many thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links