View Single Post
  #1  
Old 3rd June 2011, 01:18
SwOsHiE SwOsHiE is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Jun 2011
Location: Stockholm, Sweden
Posts: 82
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
Send a message via Skype™ to SwOsHiE
Exclamation [Solved] ISPconfig3 Install: Can send mail but not recieve!?

Hello everyone!

For the past days I've been trying to solve this problem by searching the forum and the internet but with no results..

My problem is as many others: I can send mail to external adresses but I cannot receive mail locally or externally.

I installed a CentOS ISPconfig3 server from this guide:
http://howtoforge.org/perfect-server...64-ispconfig-3

In the meantime I was writing this post i found an interesting error in my maillog:

Quote:
Jun 2 23:57:20 aztsv01 amavis[13141]: (13141-05) Passed CLEAN, MYNETS LOCAL [127.0.0.1] [127.0.0.1] <info@example.com> -> <info@example.com>, Message-ID: <fc9d829ffc7f8e638c19495748253213@localhost>, mail_id: vxkvnYcGx-SR, Hits: 1.459, size: 732, queued_as: 2C865E3009D, 269 ms
Jun 2 23:57:20 aztsv01 dovecot: deliver(info@example.com): Module is for different version 1.2.16: /usr/lib/dovecot/lda/lib90_sieve_plugin.so
Jun 2 21:57:20 aztsv01 postfix/smtp[16570]: DAA8EE30013: to=<info@example.com>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=0.44, delays=0.07/0/0/0.37, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 Ok, id=13141-05, from MTA([127.0.0.1]:10025): 250 2.0.0 Ok: queued as 2C865E3009D)
Jun 2 23:57:20 aztsv01 dovecot: deliver(info@example.com): Fatal: Couldn't load required plugins
Jun 2 23:57:20 aztsv01 postfix/qmgr[13100]: DAA8EE30013: removed
I changed the real e-mail adresses, so that is not the problem..

After reading this post:
http://www.howtoforge.com/forums/arc...p/t-52741.html

I found out that you could just disable sieve, but is that not kind of dangerous if you have costumers at that mailserver?

Thanks in advance!

Best regards,
Mattias

Last edited by SwOsHiE; 3rd June 2011 at 17:45.
Reply With Quote
Sponsored Links