View Single Post
  #16  
Old 28th April 2011, 19:59
otacon otacon is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 109
Thanks: 5
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by otacon View Post
error.log

Code:
[Thu Mar 24 19:23:05 2011] [error] [client 98.226.168.246] client denied by server configuration: /
[Thu Mar 24 20:26:32 2011] [error] [client 98.226.168.246] client denied by server configuration: /
[Thu Mar 24 21:24:36 2011] [error] [client 98.226.168.246] client denied by server configuration: /
[Thu Mar 24 21:24:36 2011] [error] [client 98.226.168.246] File does not exist: /var/www/testing2.remcycle.net/web/favicon.ico, referer: http://testing2.remcycle.net/
testing2.remcycle.net/index.html works.

I guess I could fix it with an htaccess file , but I would prefer to figure out why the directory isn't forwarding to index.html.
should these errorlogs be saying client denied by / "root"? Why would it be trying to access root?

Is this normal or should it be /var/www/testing600.remcycle.net/web?



-----------------------------------------------------

Ok I think that was the problem. I added


<Directory />
Options FollowSymLinks
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>


to testing600.remcycle.net.vhost and now it works.

Now I have to find out why it needs to go to the root directory.

Will adding this to the vhost create a security risk?


------------------------------------------------------------------

another update. I have found the issue inside the vhost.

in the vhosts that are created through API

PHP Code:
    RewriteEngine on
    RewriteCond 
%{HTTP_HOST}   ^test.remcycle.net [NC]
    
RewriteRule   ^/(.*)$ /$1  
    RewriteCond 
%{HTTP_HOST}   ^www.test.remcycle.net [NC]
    
RewriteRule   ^/(.*)$ /$
is added once this is removed the domain works perfectly. I am not sure what this means, but I will be doing a little googling to find out.
__________________
Debian 7.4 Server:
ISPConfig Version: 3.0.5.3

Please visit my Mini-howto, "How To Create Remote API Scripts For ISPConfig 3"

Last edited by otacon; 2nd May 2011 at 03:47. Reason: solution found
Reply With Quote