View Single Post
  #3  
Old 5th April 2011, 03:01
John.Smith John.Smith is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default netstat -tap

falko,

Thank you for the reply. Here is my netstat -tap.

Code:
[root@pluto ~]# netstat -tap
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address               Foreign Address             State       PID/Program name   
tcp        0      0 *:imap                      *:*                         LISTEN      1617/dovecot        
tcp        0      0 *:81                        *:*                         LISTEN      1827/ispconfig_http 
tcp        0      0 pluto.site1.com:domain    *:*                         LISTEN      2150/named          
tcp        0      0 localhost.localdomai:domain *:*                         LISTEN      2150/named          
tcp        0      0 *:ssh                       *:*                         LISTEN      1452/sshd           
tcp        0      0 localhost.localdomain:ipp   *:*                         LISTEN      1236/cupsd          
tcp        0      0 *:smtp                      *:*                         LISTEN      32696/master        
tcp        0      0 localhost.localdomain:rndc  *:*                         LISTEN      2150/named          
tcp        0      0 *:imaps                     *:*                         LISTEN      1617/dovecot        
tcp        0      0 *:pop3s                     *:*                         LISTEN      1617/dovecot        
tcp        0      0 *:mysql                     *:*                         LISTEN      1591/mysqld         
tcp        0      0 *:pop3                      *:*                         LISTEN      1617/dovecot        
tcp        1      0 pluto.site1.com:35533     24.143.206.49:http          CLOSE_WAIT  2822/clock-applet   
tcp        0      0 pluto.site1.com:45791     gy-in-f102.1e100.net:http   TIME_WAIT   -                   
tcp        0      0 *:imap                      *:*                         LISTEN      1617/dovecot        
tcp        0      0 *:http                      *:*                         LISTEN      1967/httpd          
tcp        0      0 *:ftp                       *:*                         LISTEN      378/proftpd: (accep 
tcp        0      0 *:ssh                       *:*                         LISTEN      1452/sshd           
tcp        0      0 pluto.site1.com:ipp       *:*                         LISTEN      1236/cupsd          
tcp        0      0 *:smtp                      *:*                         LISTEN      32696/master        
tcp        0      0 pluto.site1.com:rndc      *:*                         LISTEN      2150/named          
tcp        0      0 *:imaps                     *:*                         LISTEN      1617/dovecot        
tcp        0      0 *:pop3s                     *:*                         LISTEN      1617/dovecot        
tcp        0      0 *:pop3                      *:*                         LISTEN      1617/dovecot
It appears that it isn't listening for https? How do i configure or start that?

Thanks,
John

Last edited by John.Smith; 24th May 2011 at 18:26.
Reply With Quote