View Single Post
  #19  
Old 19th March 2011, 18:51
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by bigjerboa View Post
dig out put is here:

; <<>> DiG 9.3.6-P1-RedHat-9.3.6-4.P1.el5_5.3 <<>> @localhost wnof.com
; (1 server found)
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 52398
;; flags: qr aa rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 2, ADDITIONAL: 1

;; QUESTION SECTION:
;wnof.com. IN A

;; ANSWER SECTION:
wnof.com. 86400 IN A 38.99.159.173

;; AUTHORITY SECTION:
wnof.com. 86400 IN NS ns11.grfe.net.
wnof.com. 86400 IN NS ns12.grfe.net.

;; ADDITIONAL SECTION:
ns12.grfe.net. 5610 IN A 38.99.159.170

;; Query time: 0 msec
;; SERVER: 127.0.0.1#53(127.0.0.1)
;; WHEN: Fri Mar 18 09:56:11 2011
;; MSG SIZE rcvd: 104

and it is the same content in /var/named/chroot/var/named//pri.wnof.com
So BIND is working.

According to http://www.intodns.com/wnof.com , you didn't create any NS records for the domain. (Please post the zone file so that I can verify this.)

Quote:
I also receive error when restarting httpd:
...
[warn] NameVirtualHost 38.99.159.173:443 has no VirtualHosts
[warn] NameVirtualHost *:80 has no VirtualHosts
...
These are just warnings. Does Apache work?

There's no reason to go back to ISPConfg 2!
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote