View Single Post
  #2  
Old 19th February 2011, 11:57
vaio1 vaio1 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Italy
Posts: 664
Thanks: 77
Thanked 12 Times in 7 Posts
Default

The problem is within the Interface Config.

The default phpmyadmin link must be http://webserver.mydomain.com/phpmyadmin

At the moment the link is http://dbserver.mydomain.com/phpmyadmin

Furthermore the phpmyadmin config file is wrong:

Code:
  GNU nano 2.2.4                    File: config.inc.php                                              

<?php
/**
 * Please, do not edit this file. The configuration file for Debian
 * is located in the /etc/phpmyadmin directory.
 */

// Load secret generated on postinst
include('/var/lib/phpmyadmin/blowfish_secret.inc.php');

// Load autoconf local config
include('/var/lib/phpmyadmin/config.inc.php');

// Load user's local config
include('/etc/phpmyadmin/config.inc.php');

// Set the default server if there is no defined
if (!isset($cfg['Servers'])) {
    $cfg['Servers'][1]['host'] = 'localhost';
}

$cfg['Servers'][1]['host'] = "dbserver.mydomain.com";

// Set the default values for $cfg['Servers'] entries
for ($i=1; (!empty($cfg['Servers'][$i]['host']) || (isset($cfg['Servers'][$i]['connect_type']) && $cf$
    if (!isset($cfg['Servers'][$i]['auth_type'])) {
        $cfg['Servers'][$i]['auth_type'] = 'cookie';
    }
    if (!isset($cfg['Servers'][$i]['host'])) {
        $cfg['Servers'][$i]['host'] = 'localhost';
    }
    if (!isset($cfg['Servers'][$i]['connect_type'])) {
        $cfg['Servers'][$i]['connect_type'] = 'tcp';
    }
    if (!isset($cfg['Servers'][$i]['compress'])) {
        $cfg['Servers'][$i]['compress'] = false;
    }
    if (!isset($cfg['Servers'][$i]['extension'])) {
        $cfg['Servers'][$i]['extension'] = 'mysql';
    }
}
Regards

Regards
Reply With Quote