View Single Post
  #5  
Old 7th February 2011, 23:48
faster faster is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

domain.com:80 10.0.0.5 - - [07/Feb/2011:16:46:12 -0500] "GET /bulletin.php HTTP/1.1" 500 303 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/9.0.597.86 Safari/534.13"
domain.com:80 10.0.0.5 - - [07/Feb/2011:16:46:13 -0500] "GET /bulletin.php HTTP/1.1" 500 303 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/9.0.597.86 Safari/534.13"
domain.com:80 10.0.0.5 - - [07/Feb/2011:16:46:14 -0500] "GET /bulletin.php HTTP/1.1" 500 303 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/9.0.597.86 Safari/534.13"
domain.com:80 10.0.0.59 - - [07/Feb/2011:16:46:15 -0500] "GET /bulletin.php HTTP/1.1" 500 303 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/9.0.597.86 Safari/534.13"
domain.com:80 10.0.0.5 - - [07/Feb/2011:16:46:16 -0500] "GET /bulletin.php HTTP/1.1" 500 303 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/9.0.597.86 Safari/534.13"
domain.com:80 10.0.0.59 - - [07/Feb/2011:16:46:17 -0500] "GET /bulletin.php HTTP/1.1" 500 303 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/9.0.597.86 Safari/534.13"

Nothing else shows up in the log. If you can suggest another log or debug mode or something like that, I can look into those.

Thanks
Reply With Quote