View Single Post
  #19  
Old 2nd December 2010, 08:21
crypted crypted is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Oklahoma, USA
Posts: 429
Thanks: 3
Thanked 14 Times in 6 Posts
Default

Till: The DB username/password is used in tons of other files (postfix, pam.d, courier, pureftpd, etc...). That was the problem. I copied the basic components over and the old database/user/password.

So, I changed the ISPCONFIG's config.inc.php password but that wasn't enough. Ended up finding every ISPCONFIG-related file and modifying it. That fixed it all up except for the VHOST thing.

The IP's are correct.

IP ADDR SHOW:
Code:
2: eth2: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc pfifo_fast state UP qlen 1000
    link/ether 00:14:22:7c:08:8d brd ff:ff:ff:ff:ff:ff
    inet 66.118.142.78/24 brd 66.118.142.255 scope global eth2
    inet 66.118.142.79/24 brd 66.118.142.255 scope global secondary eth2:0
    inet 66.118.142.210/24 brd 66.118.142.255 scope global secondary eth2:1
    inet 66.118.142.211/24 brd 66.118.142.255 scope global secondary eth2:2
    inet 66.118.142.212/24 brd 66.118.142.255 scope global secondary eth2:3
    inet 66.118.142.213/24 brd 66.118.142.255 scope global secondary eth2:4
    inet 66.118.142.214/24 brd 66.118.142.255 scope global secondary eth2:5
    inet 66.118.142.215/24 brd 66.118.142.255 scope global secondary eth2:6
    inet 66.118.142.216/24 brd 66.118.142.255 scope global secondary eth2:7
    inet 66.118.142.217/24 brd 66.118.142.255 scope global secondary eth2:8
    inet6 fe80::214:22ff:fe7c:88d/64 scope link 
       valid_lft forever preferred_lft forever
APACHE2 MESSAGE:
/etc/init.d/apache2 restart
Code:
Restarting web server: apache2[Thu Dec 02 01:18:49 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.216:80 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:49 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.216:443 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:49 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.217:443 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:49 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.210:443 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:49 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.211:443 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:49 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.214:443 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:49 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.215:80 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:49 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.215:443 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:49 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.212:443 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:49 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.213:443 has no VirtualHosts
 ... waiting [Thu Dec 02 01:18:50 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.216:80 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:50 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.216:443 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:50 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.217:443 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:50 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.210:443 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:50 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.211:443 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:50 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.214:443 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:50 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.215:80 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:50 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.215:443 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:50 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.212:443 has no VirtualHosts
[Thu Dec 02 01:18:50 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.213:443 has no VirtualHosts
Looking at that output, port 443 is SSL right? No site is using SSL. Then, there is a port 80 on IP 215. That IP has no sites.

So, Apache2 seems to have this output where the specific HTTPS or HTTP is not in-use for that IP.

The same message appears in ISPC's cronlog:
Code:
[Wed Dec 01 18:54:01 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.216:443 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:01 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.217:443 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:01 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.210:443 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:01 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.211:443 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:01 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.214:443 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:01 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.215:80 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:01 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.215:443 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:01 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.212:443 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:01 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.213:443 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:03 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.216:80 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:03 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.216:443 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:03 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.217:443 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:03 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.210:443 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:03 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.211:443 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:03 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.214:443 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:03 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.215:80 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:03 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.215:443 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:03 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.212:443 has no VirtualHosts
[Wed Dec 01 18:54:03 2010] [warn] NameVirtualHost 66.118.142.213:443 has no VirtualHosts
DEBUG is turned on, and ispconfig.log shows:
Code:
02.12.2010-01:16 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
02.12.2010-01:16 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
02.12.2010-01:17 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
02.12.2010-01:17 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
02.12.2010-01:17 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
02.12.2010-01:18 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
02.12.2010-01:18 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
02.12.2010-01:18 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
02.12.2010-01:19 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
02.12.2010-01:19 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
02.12.2010-01:19 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
02.12.2010-01:20 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock  
02.12.2010-01:20 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.               
02.12.2010-01:20 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
Prior to that, all updates were processed and I've changed a lot of settings to test it out. No other Jobqueue issues.

Hmmmmmmm.
__________________
ISPC3 on Debian! It's great!
Reply With Quote