View Single Post
  #1  
Old 25th October 2010, 17:32
MyKE MyKE is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 28
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Default DNS not responding

Hi there,

I'm using bind and i followed Perfect Server - Debian Lenny (Debian 5.0) With BIND & Dovecot. I have set up correct IP in dns managment, fqdn. But pages does not work. Before bind, i was using mydns and it worked. Now i have bind and syslog shows this:

Code:
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: loading configuration from '/etc/bind/named.conf'
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: using default UDP/IPv4 port range: [1024, 65535]
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: using default UDP/IPv6 port range: [1024, 65535]
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: listening on IPv6 interfaces, port 53
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: binding TCP socket: address in use
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: listening on IPv4 interface lo, 127.0.0.1#53
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: binding TCP socket: address in use
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: listening on IPv4 interface eth0, 192.168.1.7#53
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: binding TCP socket: address in use
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: automatic empty zone: 254.169.IN-ADDR.ARPA
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: automatic empty zone: 2.0.192.IN-ADDR.ARPA
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: automatic empty zone: 255.255.255.255.IN-ADDR.ARPA
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: automatic empty zone: 0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.IP6.ARPA
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: automatic empty zone: 1.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.0.IP6.ARPA
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: automatic empty zone: D.F.IP6.ARPA
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: automatic empty zone: 8.E.F.IP6.ARPA
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: automatic empty zone: 9.E.F.IP6.ARPA
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: automatic empty zone: A.E.F.IP6.ARPA
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: automatic empty zone: B.E.F.IP6.ARPA
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: none:0: open: /etc/bind/rndc.key: permission denied
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: couldn't add command channel 127.0.0.1#953: permission denied
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: none:0: open: /etc/bind/rndc.key: permission denied
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: couldn't add command channel ::1#953: permission denied
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: zone 0.in-addr.arpa/IN: loaded serial 1
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: zone 127.in-addr.arpa/IN: loaded serial 1
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: zone 255.in-addr.arpa/IN: loaded serial 1
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: zone electrohost.cz/IN: loaded serial 2010102405
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: zone wzk.cz/IN: loaded serial 2010102404
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: zone localhost/IN: loaded serial 2
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: running
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: zone electrohost.cz/IN: sending notifies (serial 2010102405)
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: zone wzk.cz/IN: sending notifies (serial 2010102404)
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: client 192.168.1.1#40626: received notify for zone 'electrohost.cz'
Oct 25 16:20:04 server1 named[20544]: client 192.168.1.1#19288: received notify for zone 'wzk.cz'
Oct 25 16:20:18 server1 named[3505]: client 81.92.148.241#40870: query (cache) 'www.vymenaodkazu.eu/A/IN' denied
Oct 25 16:20:19 server1 named[3505]: client 81.92.145.162#55410: query (cache) 'www.vymenaodkazu.eu/A/IN' denied
I'm using in ISPConfig 3.0.3 default dns templates so there is not mistake and i have correct NSSET.
Domain is wzk.cz.

Could you help me please set up working dns? Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links