View Single Post
  #1  
Old 22nd June 2010, 22:06
djbaze djbaze is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Postfix error when trying to send message to web

Hi Guys,

I am getting an error when I try to send an email from the inside network (where my server is too) to the internet, (local to local goes perfect), this is the error i get:


This is the mail system at host xxx

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<xxx@xxx>: Host or domain name not found. Name service error for
name=xxx type=A: Host found but no data record of requested type.


Also when I send a mail from the internet to my server nothing is being received, but there is no postmaster message coming back that the smtp server (not the local one, the one on the web) isn't being delivered...

Ports 25, 110, 465, 995, and 80 are open, and I'm using Postfix SMTP server and Dovecot POP/IMAP server on CentOS 5.4.

Hope you can find the solution 'cuz i'm getting crazy!


Edit:

when I send my mail from local server to gmail, nothing happens, only the log tells me that it tries to connect and that the connection times out, i dont know why

Last edited by djbaze; 22nd June 2010 at 22:35. Reason: I found out more
Reply With Quote
Sponsored Links