View Single Post
  #4  
Old 27th May 2010, 00:15
zogthegreat zogthegreat is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 50
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Hi maced0n,

I tried the link you sent me and I am not on the blacklist. I noticed a few things though.

1. At http://mxtoolbox.com, I got the following error:

No connection could be made because the target machine actively refused it 74.13.202.19:25

2. Watching tail -f /var/log/maillog I notice the following:

May 26 18:07:22 server1 imapd: LOGIN, user=bill@XXX.com, ip=[::ffff:127.0.0.1], port=[40837], protocol=IMAP
May 26 18:07:22 server1 imapd: LOGOUT, user=bill@XXX.com, ip=[::ffff:127.0.0.1], headers=0, body=0, rcvd=485, sent=1654, time=1
May 26 18:07:22 server1 imapd: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
May 26 18:07:22 server1 imapd: LOGIN, user=bill@XXX.com, ip=[::ffff:127.0.0.1], port=[40838], protocol=IMAP
May 26 18:07:22 server1 imapd: LOGOUT, user=bill@XXX.com, ip=[::ffff:127.0.0.1], headers=213, body=0, rcvd=309, sent=1389, time=0
May 26 18:07:34 server1 sendmail[16397]: o4QM7Yig016397: Authentication-Warning: server1.example.com: apache set sender to bill@XXX.com using -f
May 26 18:07:34 server1 sendmail[16397]: o4QM7Yig016397: from=bill@XXX.com, size=511, class=0, nrcpts=1, msgid=<38189.192.168.0.1.1274911654.squirrel@XXX.c om>, relay=apache@localhost
May 26 18:07:34 server1 sendmail[16397]: o4QM7Yig016397: to=ping@mxtoolbox.com, ctladdr=bill@XXX.com (48/48), delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=30511, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=4.0.0, stat=Deferred: Connection refused by [127.0.0.1]
May 26 18:07:34 server1 imapd: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
May 26 18:07:34 server1 imapd: LOGIN, user=bill@XXX.com, ip=[::ffff:127.0.0.1], port=[40841], protocol=IMAP
May 26 18:07:35 server1 imapd: LOGOUT, user=bill@XXX.com, ip=[::ffff:127.0.0.1], headers=0, body=0, rcvd=610, sent=203, time=1
May 26 18:07:35 server1 imapd: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
May 26 18:07:35 server1 imapd: LOGIN, user=bill@XXX.com, ip=[::ffff:127.0.0.1], port=[40842], protocol=IMAP
May 26 18:07:35 server1 imapd: LOGOUT, user=bill@XXX.com, ip=[::ffff:127.0.0.1], headers=213, body=0, rcvd=309, sent=1389, time=0

The "Connection refused by [127.0.0.1]" catches my attention. Is it possible something is misconfigured on my machine?

Thanks

zog
Reply With Quote