View Single Post
  #4  
Old 13th April 2006, 22:41
sultan_muhd sultan_muhd is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same problem, i did post under the thread "i can send mail but not reciev"
my isp is not blocking port no.25.becouse i can telnet from other servers
and i can send email. Linux Fire wall is off and my router is pointing port no 25 and 110 to the server. i thing there is some thing to do with DNS but i dont know what.
while when use dig command i got this i have 2 domain in ISPConfig for one i have selected to creat mx record and for the second not and didnt select for both in ISPConfig to creat a dns.

[root@localhost dev]# dig mx mydomain.org

; <<>> DiG 9.3.1 <<>> mx mydomain.org
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 24914
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;mydomain.org. IN MX

;; ANSWER SECTION:
mydomain.org. 86400 IN MX 10 mail.mydomain.org.

;; Query time: 60 msec
;; SERVER: 195.121.1.34#53(195.121.1.34)
;; WHEN: Thu Apr 13 22:47:48 2006
;; MSG SIZE rcvd: 50

[root@localhost dev]# dig mx mydomain.net

; <<>> DiG 9.3.1 <<>> mx mydomain.net
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 20381
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

;; QUESTION SECTION:
;mydomain.net. IN MX

;; ANSWER SECTION:
mydomain.net. 86400 IN MX 10 mail.mydomain.net.

;; ADDITIONAL SECTION:
mail.mydomain.net. 86400 IN A 83.80.23.15

;; Query time: 32 msec
;; SERVER: 195.121.1.34#53(195.121.1.34)
;; WHEN: Thu Apr 13 22:50:51 2006
;; MSG SIZE rcvd: 66

[root@localhost dev]#

i installed more then 10 times fedora 4 and ispconfig but it didnt work can some one help please.

Last edited by sultan_muhd; 13th April 2006 at 23:04.
Reply With Quote