View Single Post
  #21  
Old 20th April 2010, 23:06
robertlouwen robertlouwen is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Brielle, Netherlands
Posts: 141
Thanks: 20
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

Hello Falko,

Sorry it's me again about this issue. Is the last line in the code box something to worry about ?
To me it looks like clamd.amavisd is not running
Code:
Last login: Tue Apr 20 22:55:41 2010 from 192.168.0.1
-bash-4.0# ps aux | grep clamd.amavisd
amavis    1626  0.0  9.1 118180 93620 ?        Ssl  22:57   0:00 clamd.amavisd -c /etc/clamd.d/amavisd.conf --pid /var/run/clamd.amavisd/clamd.pid
root      5870  0.0  0.0   4220   748 pts/0    S+   23:02   0:00 grep clamd.amavisd
You have new mail in /var/spool/mail/root
-bash-4.0# kill -9 1626
-bash-4.0# rm -f /var/spool/amavisd/clamd.sock
-bash-4.0# /etc/init.d/clamd.amavisd start
Starting clamd.amavisd: LibClamAV Warning: ***********************************************************
LibClamAV Warning: ***  This version of the ClamAV engine is outdated.     ***
LibClamAV Warning: *** DON'T PANIC! Read http://www.clamav.net/support/faq ***
LibClamAV Warning: ***********************************************************
                                                           [  OK  ]
-bash-4.0# /etc/init.d/clamd.amavisd status
clamd.amavisd dead but subsys locked
__________________
With Respect, Robert
------------------------------------------------
Fedora 15 - ISPConfig v3.0.3.3
On Dell Optiplex GX270, Pentium 4, 2.8 GHz, 1024 Mb
Reply With Quote
Sponsored Links