View Single Post
  #4  
Old 4th February 2010, 17:47
uKrease uKrease is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi falko, thank you for your reply,

I can send mails out from the Squirrelmail interface, and they get received by the recipient.
However, any incoming mail simply does not show up.

I checked my server against the blacklist site, the last four tests came back as follows :

FIVETEN TIMEOUT 0
ORID TIMEOUT 0
REDHAWK TIMEOUT ERROR, Reponse code=2 0
SPAMRBL TIMEOUT

All other tests passed OK.

As for the output of postconf -n, it is copied below :

================================================
[root@nazgul ~]# postconf -n
alias_database = hash:/etc/aliases
alias_maps = hash:/etc/aliases
command_directory = /usr/sbin
config_directory = /etc/postfix
daemon_directory = /usr/libexec/postfix
debug_peer_level = 2
html_directory = no
inet_interfaces = localhost
mail_owner = postfix
mailq_path = /usr/bin/mailq.postfix
manpage_directory = /usr/share/man
mydestination = $myhostname, localhost.$mydomain, localhost
newaliases_path = /usr/bin/newaliases.postfix
queue_directory = /var/spool/postfix
readme_directory = /usr/share/doc/postfix-2.3.3/README_FILES
sample_directory = /usr/share/doc/postfix-2.3.3/samples
sendmail_path = /usr/sbin/sendmail.postfix
setgid_group = postdrop
unknown_local_recipient_reject_code = 550
================================================

Thank you for your assistance, I appreciate your time and knowledge.

Last edited by uKrease; 4th February 2010 at 17:57. Reason: Wrong command posted :)
Reply With Quote