View Single Post
  #1  
Old 15th October 2009, 14:34
lrider lrider is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 70
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Remote Framework not working

Hello,

I have the ISPConfig Version: 2.2.33 installed with the latest version of remote farmework.

When I execute the remote framework, the calls to getError return noting.

Therfore, it is as everything works, when it does not.

Example, the following code completes with out error eve thought the user and the passwoed are incorrect.


include_once("soap.lib.php");

$server_url = "https://localhost:81";

print "($soap_client)antes1 de new soapclient($server_url) <p>\n";
// creating object for soap_client
$soap_client = new soap_client($server_url.'/remote/index.php');

// Username and Password of the remoting user (not identical
// with the user to log into the web interface!)

$parameters = array('user' => 'pepe',
'pass' => 'ra250463');

print "($soap_client)Conectandome a $server_url <p>\n";
// Login into 42go Server
$session_id = $soap_client->call('login',$parameters);

print "($soap_client)Antes de error check <p>\n";

// Error Check
if($mierror = $soap_client->getError())
{
print "($soap_client)Error (".$mierror.") <p>\n";
die("Error: ".$err);
}
else
{
print "($soap_client)($mierror)Conectado. <p>\n";
// 42go Server logout
print "($soap_client)Desconectando ..... <p>\n";
$soap_client->call('logout',array('sid' => $session_id));

// Error Check
if($err = $soap_client->getError()) die("Error: ".$err);
}



This is the output on the internet explorer:

()antes1 de new soapclient(https://localhost:81)
(Object id #1)Conectandome a https://localhost:81

(Object id #1)Antes de error check

(Object id #1)()Conectado.

(Object id #1)Desconectando .....


I would apreciate any help since I am completely lost.

This same code use to work with out problems.

Thanks in advance...Larry.
Reply With Quote
Sponsored Links