View Single Post
  #17  
Old 30th September 2009, 04:30
spikes spikes is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 45
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

I have started over and done complete reinstall. I see something funny here: tcp6 0 0 ::1%3217472056:domain. I also keep getting REFUSED when using dig to check my server. I don't know where I go wrong as I follow the tutorials and do not get any errors during the install. I have also added the ns1 and ns2 entries at my domain registrar pointing to the server ip address. I have added reverse dns pointing to mydomain.com.

It seems that I cannot make queries to my own server? I think I do not have the experience to see what's wrong. I'm stuck. Till can you please help me. Where to from here. I moved from shared hosting to vps and my site is down.

tcp 0 0 server1.mydomain:domain *:* LISTEN
13200/mydns
tcp 0 0 localhost.locald:domain *:* LISTEN
13200/mydns
tcp6 0 0 ::1%3217472056:domain [::]:* LISTEN
13200/mydns

I can dig google ok. Nothing works for the domain that I added tho. Have tried dig with ip address also.

server1:~# dig @localhost mydomain.com

; <<>> DiG 9.5.1-P3 <<>> @localhost mydomain.com
; (1 server found)
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: REFUSED, id: 13195
;; flags: qr rd; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0
;; WARNING: recursion requested but not available

;; QUESTION SECTION:
;mydomain.com. IN A

;; Query time: 0 msec
;; SERVER: 127.0.0.1#53(127.0.0.1)
;; WHEN: Wed Sep 30 14:23:26 2009
;; MSG SIZE rcvd: 32

Last edited by spikes; 30th September 2009 at 06:06. Reason: additional info
Reply With Quote