Thread: Postfix Error
View Single Post
  #9  
Old 15th August 2009, 15:56
mlino mlino is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Brasilia, DF - Brasil
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to mlino
Default

Falko,

I want to have a system in which I can have more than one sites running with their exclusive mailboxes. I had choosed that setup cause it was very closed to my needs, but maybe I'm wrong.

I have removed and re-installed the postfix and now the log is the following:

Aug 15 09:33:43 iceserver dovecot: Dovecot v1.0.7 starting up
Aug 15 09:33:43 iceserver sendmail[2727]: alias database /etc/aliases rebuilt by root
Aug 15 09:33:43 iceserver sendmail[2727]: /etc/aliases: 76 aliases, longest 10 bytes, 765 bytes total
Aug 15 09:33:44 iceserver postfix/postfix-script: starting the Postfix mail system
Aug 15 09:33:44 iceserver postfix/master[2779]: daemon started -- version 2.3.3, configuration /etc/postfix
Aug 15 09:35:02 iceserver dovecot: pop3-login: Disconnected: rip=::ffff:127.0.0.1, lip=::ffff:127.0.0.1, secured
Aug 15 09:35:02 iceserver dovecot: imap-login: Disconnected: rip=::ffff:127.0.0.1, lip=::ffff:127.0.0.1, secured
Aug 15 09:35:02 iceserver postfix/smtpd[3251]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Aug 15 09:35:02 iceserver postfix/smtpd[3251]: lost connection after CONNECT from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Aug 15 09:35:02 iceserver postfix/smtpd[3251]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]

The errors were gone and I'm not sure about the it is ok now due to the last messages above. Can you help me?

Marcio
Reply With Quote